ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορώ να επιστρέψω ή αλλάξω ένα προϊόν;

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αποστολής του. Το είδος θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση και χωρίς σημάδια φθοράς. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για περισσότερες πληροφορίες.

Τι κάνω στην περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει ελάττωμα

Όλα τα προϊόντα Vogue Watch & Jewellery  περνάνε από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Αν ωστόσο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Πως μπορώ να ξέρω ότι το VOGUE Watch & Jewellery προϊόν μου είναι γνήσιο;

Η ιστοσελίδα vogue-watch.com είναι ο μοναδικός επίσημος και εγκεκριμένος διαδικτυακός διανομέας προϊόντων Vogue Watch & Jewellery. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη γνησιότητα προϊόντων αγορασμένων από αλλού.

Mπορώ να βρω αυθεντικά προϊόντα VOGUE Watch & Jewellery σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα;

Το vogue-watch.com είναι ο μοναδικός επίσημος διανομέας προϊόντων Timebox SA. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητα των προϊόντων που ίσως βρείτε αλλού.

Είναι όλα τα προϊόντα VOGUE Watch & Jewellery διαθέσιμα διαδικτυακά;

Προσπαθούμε να παραμείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία και εμπειρία της Vogue Watch & Jewellery. Μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις ωστόσο όπου κάποια προϊόντα να μην είναι διαθέσιμα ή μπορεί να είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από το διαδύκτιο.

Πώς μπορώ να βρω το πλησιέστερο κατάστημα με προϊόντα Vogue Watch & Jewellery;

Για να εντοπίσετε το πλησιέστερο κατάστημα με προϊόντα Vogue Watch & Jewellery πατήστε το σύνδεσμο εύρεσης καταστημάτων της ιστοσελίδας μας.

Με ποιόν μπορώ να επικοινωνήσω αν έχω απορίες;

Αν έχετε απορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας Δευτέρα- Παρασκευή από 9.30 πμ έως 16.30 μμ στο 210 32 12 293 ή στο info@test.georgelakafosis.com

Tί γίνεται στην περίπτωση που χρειάζομαι περισσότερη πληροφόρηση, βοήθεια ή συμβουλή για ένα προϊόν που με ενδιαφέρει;

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Χρειάζεται να έχω λογαριασμό για να κάνω τις ηλεκτρονικές μου αγορές στο Vogue Watch & Jewellery;

Όχι, δεν είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να παραγγείλετε στο vogue-watch.com. Επιλέγοντας «Γρήγορη Πληρωμή» κάνετε τις αγορές σας χωρίς την δημιουργία λογαριασμού. Ωστόσο, δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό, σας δίνετε η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωπικά στοιχεία και διευθύνσεις αποστολής ώστε να μην χρειάζεται να τα γράφετε σε κάθε παραγγελία σας, και να χρησιμοποιήσετε την Λίστα Επιθυμιών.

Πώς αλλάζω τα στοιχεία επικοινωνίας μου;

Για να αλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, πατήστε στο «Ο Λογαριασμός Μου» και εν συνεχεία επιλέξτε «Στοιχεία Επικοινωνίας» για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης μου;

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, πατήστε στο «Ο Λογαριασμός Μου» και εν συνεχεία επιλέξτε «Προφίλ Χρήστη». .

Τί γίνεται αν έχω ξεχάσει τον κωδικό μου;

Αν έχετε ξεχάσει το κωδικό πρόσβασής σας, πατήστε στο «Ξέχασα το κωδικό πρόσβασής μου» στην σελίδα εισαγωγής του λογαριασμού σας και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Πώς μπορώ να προχωρήσω σε παραγγελία;

Προσπαθήσαμε να κάνουμε τη διαδικασία παραγγελίας όσο το δυνατόν πιο απλή. Εισάγετε τα στοιχεία πρόσβασης στο σελίδα εισόδου στο λογαριασμό σας ή δημιουργήστε νέο λογαριασμό αν είστε νέος χρήστης. Μόλις επιλέξετε τα είδη που θέλετε να αγοράσετε στην Τσάντα Αγορών μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά. Στην οθόνη αυτή, θα εμφανιστεί το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας και θα σας ζητηθεί ο τρόπος πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ στις διαδικτυακές αγορές;

Ναι, ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στις διαδικτυακές αγορές και είναι ενσωματωμένος στην τιμή των προϊόντων μας.

Είναι ασφαλές να ψωνίσω στο voguewatch.com;

Η ιστοσελίδα vogue-watch.com χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και ανεπτυγμένες τεχνολογίες διαδικτυακής ασφάλειας μέσω συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και πιο έμπιστες εταιρίες του χώρου. Μερικές από αυτές είναι η Verified by Visa, MasterCard Secure Code και άλλες υπηρεσίες υψηλής κρυπτογράφησης.

Πως μπορώ να δω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Σας ενημερώνουμε για κάθε αλλαγή στην παραγγελία σας μέσω e-mail. Μπορείτε όμως να επισκεφθείτε τον Λογαριασμό σας για να δείτε όλες τις παραγγελίες σας και τις λεπτομέρειες τους.

 

Πως μπορώ να επιστρέψω ή αλλάξω ένα προϊόν;

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Το είδος θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση και χωρίς σημάδια φθοράς. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορώ να ακυρώσω ένα είδος από την παραγγελία μου;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε ένα είδος από την παραγγελία σας, εφόσον δεν έχετε προχωρήσει σε πληρωμή. Για να ακυρώσετε ένα ή περισσότερα είδη μετά από την πληρωμή, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου αφού έχει ήδη αποσταλεί;

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ή μέρος αυτής, αφού έχει ήδη αποσταλεί, θα πρέπει πρώτα να την παραλάβετε και στην συνέχεια να μας επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε πρώτα με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για να σας καθοδηγήσουν ανάλογα.

Γιατί δεν μπορώ να ολοκληρώσω την παραγγελία μου;

Οι πιο σύνηθες λόγοι για τους οποίους δεν επιτρέπει το σύστημα να προχωρήσει μια παραγγελία είναι οι εξής:

•Ελλιπή στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής

•Έλλειψη διαθεσιμότητας στο συγκεκριμένο είδος

•Πρόβλημα με τη συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα.

•Πρόβλημα συμβατότητας με το browser. Δοκιμάστε με άλλο browser

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Γίνεται παράδοση σε ταχυδρομικές θυρίδες;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να παραδώσουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες ή σε στρατιωτικές βάσεις.

Μπορείτε να παραδώσετε στο εξωτερικό;

Ναι, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα αποστολή για περισσότερες πληροφορίες.

Η παραγγελία μου δεν προχώρησε αλλά νομίζω ότι έχω χρεωθεί.

Αν πιστεύετε πως έχει συμβεί το παραπάνω παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Έλαβα την παραγγελία μου αλλά λείπει κάποιο είδος. Τι πρέπει να κάνω;

Αν λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Έλαβα την παραγγελία αλλά μου έχει σταλεί λάθος είδος.

Αν συμβεί αυτό παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για την επίλυση του θέματος.

Τι γίνεται αν απουσιάζω κατά τη διάρκεια τη παράδοσης;

Αν απουσιάζετε κατά τη διάρκεια της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε μια ώρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Τι επιλογές αποστολής έχω;

Όλα τα είδη μας αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω courier. Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας θα φτάσει με ασφάλεια.

Πόσο θα κοστίσει η αποστολή της παραγγελίας μου;

Τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το μέγεθος του τελικού δέματος. Θα γνωρίζετε πάντα το κόστος της αποστολής πριν από την τελική χρέωση της παραγγελίας σας.

Πώς συσκευάζεται η παραγγελία μου;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, vogue-watch.com  στοχεύουμε στη προσφορά της καλύτερης εξυπηρέτησης. Όλα τα είδη συσκευάζονται προσεκτικά σε ειδικά σχεδιασμένα κουτιά.

Πως μπορώ να γνωρίζω πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Μόλις γίνει αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα email με το μοναδικό κωδικό φορτωτικής του δέματός σας. Εισάγοντας το αριθμό φορτωτικής στην ιστοσελίδα της Speedex για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας θα μπορείτε να δείτε ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκεται η αποστολή σας.

Πρέπει να υπογράψω για την παραλαβή;

Ναι, η υπογραφή παραλαβής και η επίδειξη ταυτότητας είναι απαραίτητα για την παραλαβή του δέματος.

Μπορώ να ορίσω διαφορετική διεύθυνση παράδοσης;

Φυσικά. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοση σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο.