Η VOGUE Watch and Jewellery, σηματοδοτεί φέτος 40 χρόνια συνεπούς και συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, αναδεικνύοντας  τη σύγχρονη γυναίκα με την τελευταία λέξη της μόδας μέσα από ιδιαίτερες επιλογές σε ρολόι, κόσμημα  και smartwatch. Τα μοναδικής αισθητικής σχέδια του brand VOGUE Watch and Jewellery διακρίνονται για το στυλ και το σχεδιασμό τους και προσφέρουν σε κάθε γυναίκα μοντέρνες και κλασσικές επιλογές για κάθε εμφάνιση.

Το brand VOGUE Watch and Jewellery αποτελεί το επιτυχημένο αποκλειστικό brand της ιστορικής εταιρίας TIMEBOX S.A., όπου μέσω της διαχρονικότητας των συλλογών του, έχει επιτύχει να προσφέρει επιλογές προσιτής πολυτέλειας στη σύγχρονη γυναίκα, που δεν υπολείπονται σε σχεδιασμό και αισθητική ακολουθώντας ειδικές τεχνικές προδιαγραφές που βασίζονται πιστά σε διεθνή standards της ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας.

Με σεβασμό απέναντι στην παράδοση της εταιρίας, το brand προχωρά προς τη νέα εποχή και πρωτοπορεί επενδύοντας εσωτερικά σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες, ενώ απαντά στις τάσεις του σήμερα, αναβαθμίζοντας το ηλεκτρονικό κατάστημα και την online επικοινωνία του brand VOGUE Watch & Jewellery. Θέλοντας έμπρακτά να ευχαριστήσει το κοινό που σταθερά υποστηρίζει την πορεία του brand, ανακοινώνει ένα δυναμικό πλάνο επιβράβευσης του κοινού του, με μια σειρά διαγωνισμών στα social media έως και το τέλος του έτους.

Με πεποίθηση στη σημαντικότητα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της κοινωνίας, η VOGUE Watch & Jewellery μέσω της στρατηγικής ΕΚΕ που έχει αναπτύξει,  στέκεται αρωγός στο RISE Club, του φορέα που μέσω στοχευμένων δράσεων προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία στις μητέρες ώστε να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας. Μέσω οργανωμένων δράσεων που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, όπως σεμινάρια επιμόρφωσης, coaching προγράμματα και meet ups η  VOGUE Watch & Jewellery  δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε να λάβουν οι μητέρες τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τις βοηθήσουν να αυτονομηθούν στο ρόλο τους ως πυλώνες του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 ετών, το brand VOGUE Watch and Jewellery μέσω και των εταιρικών αλλά και των κοινωνικών δράσεων, αναδεικνύει την ιστορική του πορεία, ενώ η καινοτομία πίσω από όλες τις ενέργειες της εταιρίας συναντά το παρόν με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Με στρατηγική κατεύθυνση την έγκαιρη ανταπόκριση στις τάσεις της αγοράς και με την ευαισθητοποίηση απέναντι στους προβληματισμούς της σημερινής κοινωνίας, η VOGUE Watch and Jewellery έχει αποκτήσει μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά, με περισσότερα από 450 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.