Η επιστροφή από τις διακοπές είναι πάντα μια περίοδος ανασυγκρότησης και επιστροφής στην απαιτητική καθημερινότητα.

Η επιλογή ενός smartwatch είναι η κατάλληλη λύση για μια stylish, αλλά ταυτόχρονα λειτουργική επιλογή που να ακολουθεί κάθε βήμα της επιστροφής στη δράση.

Το Cosmic smartwatch από VOGUE Watch & Jewellery καλύπτει κάθε απαίτηση, χωρίς να υπολείπεται σε σχεδιασμό, συμπληρώνοντας μοναδικά κάθε εμφάνιση ενώ διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες, για τη διευκόλυνση του απαιτητικού lifestyle της σύγχρονης γυναίκας.

Με τέσσερα διαφορετικά θέματα οθόνης, προσαρμόζεται σε κάθε look, ενώ η οθόνη αφής προσφέρει τη μέγιστη ευκολία στη χρήση.

Το Cosmic είναι το 1ο smartwatch που παρουσίασε η VOGUE Watch & Jewellery, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις και τις καρδιές των απανταχού fashionistas. Το smartwatch διατίθεται σε ροζ χρυσό μπρασελέ και κάσα με 4 διαφορετικά σχέδια επιλογής οθόνης.

Τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του με την ανίχνευση UV, εύρεση κινητού, καθιστική υπενθύμιση, ενημέρωση καιρού, καταγραφή ύπνου αλλά και λειτουργία μην ενοχλείται, προσαρμόζονται σε κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας έναν ιδανικό σύμμαχο.

Με την ευκολία στην ενημέρωση κατά τη λήψη notifications από αναπάντητες κλήσεις, μηνύματα αλλά και social media, δεν χάνεται καμία στιγμή, ενώ η παρακολούθηση της προόδου του κάθε workout γίνεται παιχνίδι με την καταγραφή απόδοσης, παλμών και θερμίδων.

Η συλλογή smartwatch είναι διαθέσιμη στο εδώ

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Cosmic smartwatch, Επιστροφή στη δράση με τον απόλυτο σύμμαχο στον καρπό του χεριού σου!»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο νέο μας
 blog.